Suositut lyhytvalmennukset palaavat! Ensimmäisenä teemana stressinhallinta

RENTOUTUNUT MIELI  => ENERGIAA TÖIHIN JA MIELEKKÄÄMPI YKSITYISELÄMÄ

Jokaisella meistä on kokemusta stressistä. Sopiva stressi pitää meidät vireessä. Liika stressi sairastuttaa meidät. Olemme yksilöitä siinä, mikä on sopiva määrä stressiä ja mikä on liikaa.

Kyky rentoutua ja stressinhallinta ovat tulevaisuudessa yhä tarpeellisempia taitoja. Se tulee pitkälle ratkaisemaan sen, ketkä menestyvät työelämässä sekä saavuttavat hyvän tasapainoisen yksityiselämän.

Valmennuksessa saat faktatietoa stressistä sekä siitä, miten stressihormonit vaikuttavat mieleemme ja kehoomme. Valmennuksessa opit keinoja, joilla hallitset haitallista stressiä. Opit myös muutaman helpon rentoutumisharjoituksen.

Tilaisuudet järjestetään kolmena (3) eri kertana samalla sisällöllä. Valitse niistä itsellesi parhaiten sopiva ajankohta.

Ajankohta:

  • torstai 11.5.2023     klo 18-20.15
  • maanantai 22.5.2023     klo 18-20.15
  • keskiviikko 24.5.2023     klo 14-16.15

Paikka: Kiviniityn koulu, päärakennuksen kirjastotila, Kuusitie 3, Kokkola

Hinta 25 €/henk. (sis. alv24%). Maksu paikan päällä, käteinen (tasaraha!) tai MobilePay. Tilisiirto myös mahdollinen ennakkoon pyydettäessä.

Tilaisuudet sopivat kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lämpimästi tervetuloa!

Ennakkoilmoittautuminen: riitta.korpela@viasensus.fi tai 045 122 2654.

Ilmoittautuessasi mainitse minkä ajankohdan tilaisuuteen tulet.

Lisätietoja: riitta.korpela@viasensus.fi  tai 045 122 2654 sekä: viasensus.fi

Luennoitsija: Riitta Korpela, Viasensus. Riitta on yrittäjä, kokenut luennoitsija ja kouluttaja. Lisäksi Riitta on koulutettu työyhteisösovittelija, työnohjaaja, Rentoutusvalmentaja, NLP Trainer ja NLP Coach. Riitta on sertifioitu Mentaali valmentaja ja Mental Manager.

Jaa